Saturday, December 29, 2007

Yılbaşı Özel Eğlence Programı


TÜRKİYE YENİ YILA YİNE TRT İLE GİRİYOR...

TRT bu yılbaşı bir başka…

TRT 2008’e unutulmayacak bir yılbaşı programıyla giriyor. Saat 20.00’de başlayacak olan program sabahın erken saatlerine kadar devam edecek. İstanbul Tepebaşı Stüdyoları’nda günlerce süren çekimler ve titiz bir çalışma sonunda yine dev bir prodüksiyona imza atan TRT, yılbaşı gecesini gerçek bir şölene dönüştürecek.

Sevdiğiniz ünlüler, müziğin starları bu yılbaşı TRT ekranına konuk oluyor. Beyaz camdaki bu ünlüler geçidinde kimler yok ki? THM ve TSM Sanatçıları, Ferhat Göçer, Aşkın Nur Yengi, Funda Arar, Kıraç, Candan Erçetin, Arif Sağ, Dolapdere Big Gang orkestrası, Sibel Can ve tabii ki Tarkan!.. Ayrıca Tolga Çevik ve Salih Kalyon’un canlı olarak yayınlanacak birbirinden güzel skeçleri de yılbaşı gecesine neşe katacak.

Her yarım saatte bir canlı olarak yapılacak Milli Piyango çekilişleriyle, 2 adet 200 bin, 1 adet 500 bin, 1 adet 1 milyon, 1 adet 5 milyon ve 1 adet 25 milyon YTL ikramiyenin sahipleri, yani 2008’in en şanslıları TRT’de belirlenecek. Haftalık olarak gerçekleştirilen “10 Numara” çekilişi de yine yılbaşı programı içerisinde gerçekleştirilecek.

Zengin ve dopdolu bir programla izleyicilerine muhteşem bir yılbaşı gecesi vaad eden TRT, 2008’e Tarkan ile merhaba diyecek. Tarkan en son şarkılarının yanı sıra en sevilen şarkılarını da TRT izleyicileri için seslendirecek…