Saturday, November 17, 2007

Aşk Yeniden - TRT-1 Cumartesi 22:30


“AŞK YENİDEN” BAŞLIYOR

Yıllar Sonra Yeniden

Türkan Şoray ve Cihan Ünal yıllar sonra yeniden birarada.
“Aşk Yeniden” diyecek olan iki ünlü isim bu kez tüm Türkiye’yi güldürecek


TRT’nin yeni dizisi “Aşk Yeniden” bu hafta başlıyor. Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerini paylaştığı dizide ikili, evli ve bir kız çocuğu sahibi bir karı kocayı canlandırıyor.

Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun yazdığı , yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği “Aşk Yeniden”de başarılı tiyaro sanatçıları Zerrin Tekindor ve İlkay Saran’ın yanısıra, Kemal İnci, Barış Aksavaş, Merve Boluğur, Ozan Dağgez ve Burcu Özkanca Günay da rol alıyorlar.

“Aşk Yeniden”; Türkan Şoray, Cihan Ünal ve başarılı oyuncu kadrosu ile sizleri bir yandan kahkahaya boğacak, bir yandan da hayatın gerçekleri ile düşündürerek, tutkunuz haline gelecek.

Yeniden bir araya gelmek zorunda kalan bir çift...

Lale ile Mete’nin dillere destan aşkları, inat ve gururun kurbanı olmuş, herkesin parmakla gösterdiği mutlu çiftin yirmi dokuz yıldır süren evlilikleri mahkeme salonunda son bulmuştur. Lale Mete’yi sekreteri Banu’dan kıskanmış, Banu masum olduğunu anlatmaya çalıştıkça, işleri daha da karıştırmış, Mete ise bunu gurur meselesi haline getirmiştir. Mete’nin kız kardeşi Peruş hala barış gücü gibi çalışmakta, ama arabuluculuk çabaları bir türlü sonuç vermemektedir. Lale ile Mete, Amerika’da eğitim gören biricik kızları Eylül’e ayrıldıklarını söylemek için onun dönüşünü beklemektedirler.

Eylül, yanında aslanlar gibi bir damat adayı Arslan’la gelince işler karışır. Arslan’ın, burnu kaf dağında gezen annesi Emel ve her konuda karısıyla hemfikir olmak zorunda olan babası Hamido, aile birliğine çok önem vermekte, soyağaçlarında boşanmayla biten evlilik olmamasıyla övünmektedirler. Lale ve Mete, Eylül’ün de bu soylu soyağacında yerini alabilmesi için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Hiç bitmeyen aşk yeniden alevlenirken, Peruş’un boşboğazlıkları, şoför Şenzat’ın saflıkları, ve ille de Banu’nun kriz yaratmadaki ustalığıyla mücadele edecekler, ama en büyük tehlikenin dünürleri olduğunu onlarla tanıştıkları ilk gece anlayacaklardır.

Yönetmen: Bora Tekay
Oyuncular: Türkan Şoray, Cihan Ünal,Zerrin Tekindor ,İlkay Saran, Kemal İnci, Barış Aksavaş, Merve Boluğur, Ozan Dağgez ve Burcu Özkanca Günay