Monday, April 24, 2006

Cemile 5.Bölüm / 26 Nisan Çarşamba



Cemile ve Cenk ayrı kollardan İpek’in izini sürerler. İpek ise bir tehlikenin kucağına düşmek üzeredir. Metin, bir reklam filminde oynayacağı yalanıyla Müge ve İpek’i porno film işi yapan bir ajansa getirmiştir. Müge sözde reklam sözleşmesini imzalayıp çekim yerine götürüldükten sonra Metin, adamlardan aldığı yüklüce parayla ortadan kaybolur.

Ajanstakilerin gerçek niyetini öğrenen İpek ve Müge, adamların elinden kurtulmaya çalışırlar ancak başaramazlar. İpek ve Müge korkuyla beklerken, Cenk Metin’i bulmuş, kardeşine yaptıklarının acısını çıkarır. Ancak İpek’in yanına gitmek üzere yola çıktıklarında Çamur’un adamları önlerini keser. Cenk ve Demir’i silah zoruyla Çamur’a götürürler.

Koray’ın yardımıyla ajansa gelen ve İpek’le Müge’nin düştüğü durumu öğrenen Cemile ise çaresizdir. Kızını son anda yine elinden kaçırmıştır. Onu bulabilecek olan tek kişi Savcı Kemal’dir. Cemile, mecburen Savcı Kemal’den yardım ister. Kemal, İbrahim’in de yardımıyla İpek ve Müge’nin götürüldüğü adresi öğrenir, Cemile’yle birlikte yola çıkarlar. Acaba bu kez Cemile kızına kavuşabilecek mi? Yoksa yine elinden mi kaçıracak